07.03.2018

Tomasz Jankowski nowym PR Managerem

Na początku marca do naszego zespołu dołączył Tomasz Jankowski. W przeszłości związany był z Radiem ZET. Ostatnio pracował dla wrocławskiego MPWiK S.A., gdzie pełnił funkcję rzecznika prasowego.

Tomasz Jankowski w serwisie Ceneo.pl odpowiada za działania PR, głównie współpracę z mediami. Współtworzy też serwis informacyjny i tematyczny Ceneo.pl oraz wspiera działania zespołów z obszaru marketingu, social mediów, a także employer brandingu.

Tomasz Jankowski w przeszłości związany był z Radiem ZET. Jako dziennikarz przez blisko 5 lat pracował dla tej redakcji we Wrocławiu oraz w Katowicach. W 2015 roku znalazł się w gronie finalistów ogólnopolskiego konkursu Grand Press w kategorii „News”. Przez ostatnie dwa lata pełnił funkcję rzecznika prasowego wrocławskiego MPWiK S.A.

Jest absolwentem dziennikarstwa i komunikacji społecznej na Dolnośląskiej Szkole Wyższej we Wrocławiu. Ukończył też studia podyplomowe na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu w zakresie zarządzania i marketingu.

Z naszym PR Managerem możecie kontaktować się dzwoniąc pod numer +48 513 133 968 lub pisząc na adres e-mail: rzecznik@ceneo.pl

Tagi: , , , , , ,