28.07.2011

Gala Rankingu Zaufane Opinie Ceneo 2011

Już w październiku zostanie opublikowany Ranking Zaufanych Opinii. Wraz z rankingiem przedstawiony zostanie raport dotyczący zaufania i bezpieczeństwa w e-commerce. Gala, podczas której wręczone zostaną nagrody dla sklepów najlepiej ocenianych przez użytkowników, odbędzie się we Wrocławiu już 13 października.

GALA RANKINGU „ZAUFANE OPINIE” CENEO

13 października 2011

Wrocław

Hotel Mercure Panorama

Spotkanie przedstawicieli sklepów, osób zainteresowanych branżą e-commerce w Polsce oraz tematyką zakupów i ich bezpieczeństwa odbędzie się już po raz drugi. Celem rankingu jest wskazanie sklepów internetowych, które przez ostatnie pół roku były najlepiej oceniane przez kupujących w ramach programu Zaufane Opinie. Nagrody  – Filary Zaufania – zostaną przyznane w następujących kategoriach:

• Elektronika użytkowa
  • Świat komputerów i gier
  • Multimedia
  • Zdrowie i uroda
  • Motoryzacja
  • Styl życia

Ponadto w tej edycji rankingu pojawi się nowa kategoria, w której osobno ocenione zostaną największe sklepy obecne na Ceneo.

Przed galą odbędą się też specjalne wykłady m.in. na temat zaufania do sklepów na aukcjach internetowych (przygotowany przez Allegro), oraz o aspekcie bycia off-line w kontekście zaufania do sklepu.

Gościem specjalnym gali będzie prof. Dariusz Doliński ze Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, który opowie co sprawia, że jednym firmom ufamy bardziej niż innym i jak (na przykładzie sklepów internetowych) wzbudzać zaufanie potencjalnych klientów.

Ubiegłoroczna edycja gościła przeszło 100 osób. Podobna liczba spodziewana jest również w tym roku. Gala Rankingu Zaufane Opinie to doskonałe miejsce do poznania sekretów działania rynku e-commerce oraz wymianę opinii i z konfrontowanie własnych doświadczeń z liderami rynku w Polsce.

O gali i rankingu 2010 można poczytać na stronie http://ranking.ceneo.pl/