18.10.2012

Ceneo.pl na III Targach eHandlu

Ceneo.pl, jeden z największych serwisów e-commerce w Polsce, również w tym roku weźmie udział w Targach eHandlu odbywających się 24 października w Hali Stulecia we Wrocławiu. Ceneo.pl wraz z innymi wystawcami i przedstawicielami sklepów internetowych, wymieni się doświadczeniami na temat branży e-commerce w Polsce.

Podczas Targów eHandlu dostawcy usług i produktów dla e-commerce spotykają się ze swoimi partnerami, klientami i entuzjastami branży. Właściciele sklepów internetowych mają możliwość porównać oferty kilkudziesięciu Wystawców i tym samym znaleźć najkorzystniejszą ofertę czy usługę dla swojego e-sklepu. To impreza, podczas której można posłuchać ekspertów, dowiedzieć się wielu interesujących informacji, a nawet poznać polski e-commerce „od kuchni”. W tym roku po raz pierwszy impreza odbędzie się na terenie Hali Stulecia we Wrocławiu. Część wystawiennicza, z bezpłatnym wstępem, otwarta będzie dla odwiedzających od godz. 10:00 do 18:00. Podobnie jak w zeszłym roku, Ceneo.pl będzie aktywnie obecne w miejscu spotkań i wymiany doświadczeń.

– Cieszymy się, że już po raz kolejny będziemy mogli zaprezentować naszą ofertę podczas tegorocznej edycji Targów. Chętnie spotkamy się osobiście z naszymi Klientami i wymienimy cennymi wskazówkami z wszystkimi zainteresowanymi tematyką e-commerce – mówi Agnieszka Pająk z biura prasowego Ceneo.pl –  Bardzo cenimy sobie możliwość udziału w tym wydarzeniu, gdyż dzięki niemu możemy dostarczyć nie tylko informacje na temat najnowszych technologii i ich wpływu na biznes, ale również zainspirować innych do wykorzystania potencjału e-commerce – dodaje A. Pająk.

Stoisko Ceneo.pl nr A30, znajdować się będzie w lewej części Hali Stulecia i będzie dobrą okazją zarówno dla nowych, ale i aktualnych klientów do bliższego poznania. Będzie doskonałą szansą do osobistego omówienia spraw swojej firmy oraz dowiedzenia się o nowościach w ofercie najpopularniejszej porównywarki cen w Polsce. Doradcy Ceneo.pl udzielą zainteresowanym porad w zakresie prowadzenia e-sklepu, bezpieczeństwa zakupów w Internecie, budowania wizerunku zaufanego sprzedawcy, nowoczesnych narzędzi wsparcia sprzedaży czy promocji produktów sklepu internetowego.

Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska!

Tagi: , ,